Amber Studio recrutează un CFO fost la Disney, Amazon sau Electronic Arts

Amber Studio recrutează un CFO fost la Disney, Amazon sau Electronic Arts

Roie Chizik

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2021

Amber Studio, studio independent de dezvoltare jocuri video din România, l-a recrutat pe Roie Chizik în funcția de Director Financiar (CFO) la nivel de grup. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Roie a ocupat funcția de CFO la Brightwheel, startup SaaS EdTech, și a deținut roluri de conducere în companii precum Disney, Amazon și Electronic Arts, ca și în startup-uri susținute de fonduri VC. 

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

În noul său rol la Amber, Roie va fi responsabil de coordonarea tuturor aspectelor legate de funcțiile financiare și contabile ale Amber, inclusiv de implementarea Standardelor Internaționale de Raportare Financiară (IFRS), precum și de furnizarea de perspective strategice pentru a sprijini creșterea semnificativă și expansiunea globală a Amber. El va conduce, de asemenea, strategia financiară a Amber, și va fi implicat în atragerea de capital și activitatea de M&A a grupului.

Roie va lucra în biroul Amber din San Francisco Bay Area, California și va supraveghea echipa globală din departamentul financiar și de contabilitate al Amber, care este în prezent răspândită pe două continente și este de așteptat să crească în lunile următoare, pe măsură ce Amber își accelerează planurile pentru piața de capital. În rolul său, Roie îi va raporta direct lui Jaime Giné, CEO și va colabora îndeaproape cu Board-ul Amber condus de Mihai Pohonțu, Președinte Executiv.

În primele șase luni ale anului 2021, Amber Studio a înregistrat o cifră de afaceri de 50 de milioane de lei (11,5 milioane de dolari), în creștere cu 45% față de aceeași perioadă a anului trecut. Pentru întregul an 2021, Amber estimează o cifră de afaceri de 130 de milioane de lei (30 de milioane de dolari), în creștere cu 51% față de 2020.

Echipa Amber Studio numără peste 800 de angajați care lucrează pe două continente, în birouri din București, Botoșani, San Francisco, Los Angeles, Montreal și Guadalajara.

viewscnt
Afla mai multe despre
jocuri video
amber studio