Telekom Mobile Romania în 2023: afaceri și pierdere în scădere

Telekom Mobile Romania în 2023: afaceri și pierdere în scădere
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 22 mai 2024

Operatorul Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote) a închis anul 2023 cu afaceri de 1,29 miliarde de lei, în scădere cu 5,8% față de 2022. Rezultatul net al activității desfășurate în anul precedent a fost negativ, cifrele afișând o pierdere de 79,8 milioane de lei, de la 558 milioane de lei în 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Creanțele au scăzut cu aproape 14% în cursul anului 2023, la 251,9 milioane de lei, iar datoriile datoriile totale au coborât cu 6,7%, la 938,4 milioane de lei.

Numărul mediu de salariați a coborât cu 4,4%, la 757.

Nicolae Badea, fostul finanțator al Dinamo București, a vândut acțiunile deținute la Orange România CITEȘTE ȘI Nicolae Badea, fostul finanțator al Dinamo București, a vândut acțiunile deținute la Orange România

Compania este controlată de grupul elen OTE, care deține peste 99,9% din acțiuni, iar trei acțiuni sunt în proprietatea Societății Naționale de Radiocomunicații (SNR), conform datelor de la Registrul Comerțului.

Principalii jucători pe piața de telecomunicații mobile sunt Orange Romania, Digi Romania (fost RCS&RDS) și Vodafone Romania.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom mobile
afaceri
datorii
creante
salariati
rezultat