Telekom România a anunțat prețurile pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus

Telekom România a anunțat prețurile pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2015

Telekom România a anunțat vineri prețurile practicate la precomenzi pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus, care pornesc de la 1.399 lei pentru modelul de bază,  la abonamentul de 39,95 de euro pe lună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operatorul de telefonie a anunțat că iPhone 6s este disponibil începând cu prețul de 1.399 lei pentru varianta de 16GB, iar pentru iPhone 6s Plus prețul începe de la 2.199 lei în varianta de 64GB, cu abonamentul Mobil XXL (24 luni). Noile modele vor fi puse în vânzare pe 9 octombrie.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus, variantele îmbunătățite ale smartphone-urilor lansate toamna trecută de Apple. Ecranele noilor telefoane sunt dotate cu tehnologia 3D Touch (versiunea pentru mobil a funcției Force Touch de pe ceasul Apple), care răspunde la intensitatea atingerii, permițând utilizatorului să aleagă între multiple aplicații.

Iconițele de pe ecranul de pornire au meniuri separate, iar pentru Siri, asistenta digitală personală de pe iPhone, compania condusă de Tim Cook a introdus o nouă funcție, care permite aplicației să facă remarci ironice.

Prețurile fără abonament pleacă de 3.399 lei (iPhone 6s de 16 GB) și de la 4.399 pentru iPhone 6s Plus gri stelar de 64 GB.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom românia
iphone 6s
iphone 6s plus