Threads începe să afișeze cele mai discutate subiecte ale momentului

Threads începe să afișeze cele mai discutate subiecte ale momentului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 mar 2024

Mark Zuckerberg a anunțat că rețeaua socială Threads a început să implementeze funcționalitatea Trending, care va fi vizibilă utilizatorilor în curând.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După mai multe luni de teste, Meta lansează, în sfârșit lista celor mai populare subiecte, la fel cum o face și X/Twitter de mulți ani.

Dacă în timpul testelor secțiunea se intitula „Today’s Topics”, după lansarea oficială Meta a ales să meargă cu un titlu mai cunoscut utilizatorilor - „Trending Now”.

Meta (Facebook) va ieftini abonamentele în Uniunea Europeană. Noua ofertă avansată CITEȘTE ȘI Meta (Facebook) va ieftini abonamentele în Uniunea Europeană. Noua ofertă avansată

Noua secțiunea va apărea în pagina de căutare, chiar sub căsuța de căutare a aplicației.

Prima listă afișată include subiecte precum Aaron Taylor Johnson, echinocțiul de primăvară, ziua de naștere a lui Bruce Willis, legea securității din Hong Kong și avocata fostului președinte Donald Trump, Alina Habba.

Subiectele sunt raportate la Statele Unite, întrucât, la început, doar aici va fi disponibilă noua secțiune. Este de așteptat ca, pe măsură ce disponibilitatea va fi extinsă, aici să fie afișate subiecte de interes local pentru fiecare regiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
mark zuckerberg
threads
trending