TikTok a depășit Google și a devenit cel mai popular domeniu web

TikTok a depășit Google și a devenit cel mai popular domeniu web
scris 22 dec 2021

În ultimele luni ale anului, TikTok a depășit domeniile unor companii precum Google și Facebook, pentru a deveni cel mai vizitat domeniu web.

Anul trecut, cele mai populare domenii web la nivel global au aparținut, în ordine, de Google, Facebook, Microsoft, Apple, Netflix și Amazon. Acum, toate acestea au fost depășite de TikTok.com.

Conform măsurătorilor făcute de Cloudflare, per ansamblu, TikTok.com a fost cel mai popular domeniu web în perioada august - decembrie 2021.

Teams criptează complet apelurile video individuale CITEȘTE ȘI Teams criptează complet apelurile video individuale

TikTok a început să cocheteze cu primul loc încă din luna februarie și a continuat să o facă în lunile ca urmatat. Însă, pe atunci, TikTok ajungea sporadic pe primul loc, câte o zi, după care era din nou depășit.

Începând cu luna august, TikTok s-a aflat pe primul loc în topul domeniilor web la nivel global în majoritatea zilelor. Au existat și perioade în care TikTok a făcut rocada cu Google, însă domeniul platformei sociale chinezești a dominat lupta.

Performanța este cu atât mai notabilă pentru TikTok cu cât în dreptul Google sunt contorizate toate serviciile companiei care folosesc domeniul google.com, precum Maps, Photos, News și altele.

În ceea ce privește strict platformele sociale, dincolo de performanța TikTok, cea mai notabilă schimbare față de anul trecut este trecerea twitter.com pe locul 4, după ce a depășit instagram.com.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
google
facebook
microsoft
apple
amazon
twitter
instagram