TikTok copiază BeReal

TikTok copiază BeReal
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 sep 2022

După Snapchat și Instagram, TikTok este cea mai nouă platformă socială care copiază funcționalitatea BeReal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TikTok anunță TikTok Now, o funcție despre care spune că încurajează utilizatorii „captureze momentul” folosind atât camerele de spatele telefonului, cât și pe cea frontală.

În fiecare zi, utilizatorii vor primi o notificare care îi va încuraja să fotografieze ce fac în acel moment cu camerele de pe față și de pe spate sau să posteze o filmare de cel mult 10 secunde.

YouTube afișează 10 reclame consecutive, care nu pot fi oprite, într-o singură pauză publicitară CITEȘTE ȘI YouTube afișează 10 reclame consecutive, care nu pot fi oprite, într-o singură pauză publicitară

Dacă abordarea pare cunoscută, asta este pentru că facilitatea a fost făcută populară de BeReal și copiată deja înaintea TikTok de Instagram și Snapchat. Copierea este o practică frecventă în rândul platformelor sociale, TikTok fiind la rândul ei copiată de multe alte produse.

Noua facilitate va fi prima oară disponibilă în Statele Unite, unde va avea o secțiune proprie, cu un buton dedicat în cadrul barei de butoane din partea de jos a ecranului.

În alte regiuni, spun oficialii companiei, TikTok Now ar urma să fie disponibilă ca o aplicație separată.

TikTok spune că a pus la punct o serie de măsuri pentru protejarea celor mici. Conturile de TikTok Now ale adolescenților sub 16 ani vor fi setate drept private în mod implicit. Oricum, doar postările celor care au peste 18 ani ajung în Explore Feed.

În plus, la postările copiilor care au între 13 și 15 ani vor putea comenta doar cei cu care există o relație reciprocă de urmărire.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
bereal