TikTok lansează o opțiune pentru salvarea de melodii în cadrul serviciilor majore de streaming

TikTok lansează o opțiune pentru salvarea de melodii în cadrul serviciilor majore de streaming
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 nov 2023

Utilizatorii TikTok pot acum să salveze melodiile pe care le descoperă în cadrul rețelei și care le plac în cadrul serviciului de streaming preferat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TikTok a realizat parteneriate cu unele dintre cele mai importante servicii de streaming, pentru ca proprii utilizatori să poată salva melodiile folosite de postările din cadrul rețelei în cadrul listelor de melodii din serviciul de streaming folosit.

În acest fel, melodii descoperite pe TikTok pot fi acum salvate de utilizatori în cadrul unor servicii precum Spotify, Apple Music sau Amazon Music.

X/Twitter schimbă algoritmul CITEȘTE ȘI X/Twitter schimbă algoritmul

Un nou buton va fi disponibil în acest sens alături de numele melodiei care însoțește o postare. La prima folosire, utilizatorul va selecta serviciul de streaming preferat, pentru ca apoi, să poată salva melodia direct în cadrul acestuia.

Pe Spotify, de exemplu, melodiile de pe TikTok sunt salvate direct în lista cu melodii preferate. În cazul Amazon Music, facilitatea este disponibilă doar pentru abonații Prime.

Inițial, funcționalitatea va fi lansată în Statele Unite și Marea Britanie. TikTok nu a anunțat și când va extinde disponibilitatea acestuia pentru alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
muzică
streaming