Top cele mai importante inovații tehnologice din ultimii 25 ani

Top cele mai importante inovații tehnologice din ultimii 25 ani
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 6 sep 2015

"Imaginează-ți o consolă aflată pe biroul tău (...), cu ajutorul căreia cunoștiințele acumulate de omenire sunt accesibile la o atingere de degete." Prezicerea făcută în 1970 de titanul literaturii SF Arthur C. Clarke s-a adeverit, iar consola descrisă de scriitorul britanic este browserul de web pe care-l folosim zi de zi ca să navigăm pe Internet, să citim știri sau cărți, să comunicăm cu prietenii pe rețelele de socializare sau chiar să urmărim emisiuni TV.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Revoluția Digitală, al cărei avânt a fost puternic stimulat de apariția web-ului, a adus cu sine noi tehnologii care au devenit în scurt timp locuri comune și care au schimbat felul în care privim lumea.

Departe de a fi exhaustiv, clasamentul următor prezintă o selecție a celor mai importante inovații tehnologice din ultimul sfert de secol.

viewscnt
Afla mai multe despre
www
internet
e-commerce
comert electronic
masini hibride
inovatii
tehnologie