TotalSoft își mărește accelerat echipa în România

TotalSoft își mărește accelerat echipa în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2020

Total Soft, unul dintre cei mai importanți producători de software de pe piața locală, parte a grupului Logo din Turcia din 2016, a angajat peste 100 de programatori și consultanți în șase luni, în urma unor programe personalizate de recrutare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Nevoia măririi echipei a apărut în contextul creșterii investițiilor companiei în decursul anului precedent la peste 4 milioane de euro pentru dezvoltarea de noi produse, precum și a celor existente, cu accent pe integrarea tehnologiilor AI, IoT și chatbot în aplicațiile de business Charisma. Întrucât investiția trebuia susținută și din punct de vedere al resurselor umane, compania și-a asumat peste 100 de programatori și consultanți în șase luni, în intervalul mai – noiembrie 2019. Astfel, echipa locală TotalSoft a integrat noi ingineri software mid level și seniori, cu experiență în tehnologiile .NET, C#, React JS, consultanți cu experiență în domeniile producție, agricultură, leasing sau retail, dar și juniori pentru pozițiile de developer, consultanți tehnici și de business. 

Nouă metodă de fraudă online la care apelează infractorii cibernetici CITEȘTE ȘI Nouă metodă de fraudă online la care apelează infractorii cibernetici

Mare parte dintre noii colegi, circa 60 de juniori angajați pe pozițiile de developer sau consultanți tehnici și de business, au provenit din programele dedicate tinerilor absolvenți de facultate și masteranzilor, derulate sub denumirea TotalSoft Academy.

Peste 40 de persoane au fost atrase în companie prin programe de recrutare, gândite ca proiecte unice de găsire și atragere de talente.

TotalSoft, companie românească înființată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, DM și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de peste 500 de specialiști și proiecte în 45 de țări, pe patru continente.

Capitalizarea Alphabet, compania-mamă a Google, a urcat la 1 trilion de dolari. A patra companie americană care atinge acest prag CITEȘTE ȘI Capitalizarea Alphabet, compania-mamă a Google, a urcat la 1 trilion de dolari. A patra companie americană care atinge acest prag

 În toamna anului 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo).

Cu o experiență de 35 de ani, Logo este cel mai mare furnizor independent de software din Turcia si una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluții și servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri.

Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 90.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
totalsoft
programatori