Twitter a răspuns cererilor de suspendare a contului lui Donald Trump

Twitter a răspuns cererilor de suspendare a contului lui Donald Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2018

Twitter a transmis un comunicat în care explică faptul că suspendarea contului unui lider politic mondial sau înlăturarea unor mesaje controversate ar „ascunde informații importante” pe care oamenii trebuie să le vadă și dezbate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În plus, spun reprezentanții platformei, o astfel de măsură nu ar reduce la tăcere un politician ci ar genera cu siguranță discuții. „Twitter există pentru a servi și ajuta la dezvoltarea conversației publice, globale”, citează The Hollywood Reporter.

Declarația oficială a serviciului online a venit după ce numeroși utilizatori au cerut suspendarea contului președintelui Donald Trump, în urma mesajelor publicate de el săptămâna aceasta, scrie News.ro.

CNAIR a emis ordinul de începere a lucrărilor la pasajul de la Domnești CITEȘTE ȘI CNAIR a emis ordinul de începere a lucrărilor la pasajul de la Domnești

Platforma social media a mai spus că analizează mesajele publicate de liderii mondiali „în contextul politic care le definește” și că „respectă regulile noastre corespunzător”.

Compania a precizat că popularitatea în cadrul platformei a unui lider nu îi influențează deciziile și că face tot posibilul să fie echilibrată în analiza făcută utilizatorilor.

Miercuri, platforma Twitter a primit sesizări din partea mai multor utilizatori cu privire la mesajul în care președintele Donald Trump vorbește despre „butonul nuclear mai mare și mai puternic” decât al liderului nord-coreean, iar serviciul de social media susține că acesta nu îi încalcă termenii.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
trump