Twitter a suspendat 100.000 de conturi create de utilizatori care aveau conturile blocate

Twitter a suspendat 100.000 de conturi create de utilizatori care aveau conturile blocate
scris 17 apr 2019

Twitter a suspendat în perioada ianuarie-martie 100.000 de conturi create de utilizatori care aveau conturile blocate, numărul acestora fiind cu 45% mai mare comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, potrivit site-ului Venture Beat.

"Anterior, analizam tweet-urile posibil abuzive doar dacă erau reclamate. Știam că acest lucru nu este acceptabil, așa că la începutul acestui an am adoptat o atitudine proactivă față de abuzuri, în afară de analizarea reclamațiilor oamenilor”, a anunțat compania într-o postare pe blog, scrie News.ro.

Decizie finală: Amenzi mai mari pentru furnizorii de servicii ITC CITEȘTE ȘI Decizie finală: Amenzi mai mari pentru furnizorii de servicii ITC

Twitter a arătat că numărul conturilor suspendate în termen de 24 de ore de la raportare a crescut de trei ori comparativ cu intervalul similar al anului 2018.

Compania a mai anunțat că datorită învățării automate și a altor tehnici, 38% din conținutul abuziv de pe platforma Twitter este ”scos la suprafață în mod proactiv” pentru a fi evaluat de angajați, și că a observat că numărul reclamațiilor după o interacțiune cu un cont pe care reclamantul nu îl urmărește a scăzut cu 16%.

Aceeași tehnologie pe care o folosim pentru urmărirea spam-urilor, manipulării platformei și alte încălcări ale regulilor semnalează tweet-urile abuzive”, au scris vicepreședintele Twitter, Donald Hicks, și directorul pentru managementul produsului, David Gasca.

În plus, Twitter răspunde cu 60% mai rapid solicitărilor și elimină cu 2,5 ori mai multe informații private din reclamații.

În următoarele săptămâni, Twitter intenționează să își îmbunătățească tehnologia pentru a evalua mai rapid conținutul care încalcă regulile.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
twitter
conturi blocate