Twitter ar putea deveni mai receptivă la oferta de preluare a lui Elon Musk, după ce miliardarul a dezvăluit o finanțare de 46,5 miliarde de dolari

Twitter ar putea deveni mai receptivă la oferta de preluare a lui Elon Musk, după ce miliardarul a dezvăluit o finanțare de 46,5 miliarde de dolari
scris 25 apr 2022

Twitter ar putea deveni mai receptivă la oferta de preluare făcută de Elon Musk, după ce miliardarul a dezvăluit că și-a asigurat o finanțare de 46,5 miliarde de dolari, a informat duminică The Wall Street Journal (WSJ), transmite CNBC.

Era așteptat ca Twitter să respingă oferta, după ce consiliul de administrație a adoptat o așa-numită regulă pentru acționari a ”pastilei otrăvitoare”,  pentru a evita o potențială preluare ostilă, scrie News.ro.

Instagram își va modifica algoritmul pentru a promova conținutul original CITEȘTE ȘI Instagram își va modifica algoritmul pentru a promova conținutul original

Dar directorii reexaminează acum oferta și este mai probabil să încerce să negocieze, a spus ziarul, citând persoane familiarizate cu chestiunea.

Situația se mișcă rapid, iar cele două părți urmau să se întâlnească duminică pentru a discuta propunerea de 43 de miliarde de dolari a lui Musk, a relatat publicația WSJ.

Un purtător de cuvânt al Twitter a refuzat să comenteze.

Se pare că gigantul rețelelor sociale încă lucrează la estimarea propriei valori. Directorii ar putea insista, de asemenea, pe garanții, cum ar fi ca Musk să acopere protecțiile de despărțire, în cazul în care înțelegerea eșuează.

Twitter urmează să raporteze cele mai recente rezultate financiare joi și era așteptat să analizeze oferta atunci.

De asemenea, directorii ar putea discuta despre oferta de preluare la începutul săptămânii, au spus sursele.

Potrivit WSJ, Twitter ar putea indica că este deschisă și altor ofertanți sau să negocieze cu Musk anumiți termeni.

Musk a spus că nu va schimba oferta sa inițială.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk