Twitter are un nou director financiar, care va primi acțiuni în valoare de 15 milioane de dolari

Twitter are un nou director financiar, care va primi acțiuni în valoare de 15 milioane de dolari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iul 2017

Twitter a numit un nou director financiar în persoana lui Ned Segal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ned Segal va avea un salariu de jumătate de milion de dolari pe an, cu un bonus de 300.000 de dolari după primul an, 372.000 de dolari sporuri de performanță și 794.000 de acțiuni care valorează în prezent 15 milioane de dolari.

Segal vine de la dezvoltatorul de software Intuit, unde a fost vice președinte al departamentului financiar. De asemenea, acesta are o vastă experiență în domeniul bancar, după 16 ani la Goldman Sachs.

Ned Segal îl va înlocui pe Anthony Noto ca CFO al Twitter. Noto a fost promovat între timp în poziția de Chief Operating Officer, după plecarea lui Adam Bain în noiembrie 2016.

VIDEO Facebook începe să afișeze reclame în aplicația Messenger. Experiența utilizatorilor va avea grav de suferit CITEȘTE ȘI VIDEO Facebook începe să afișeze reclame în aplicația Messenger. Experiența utilizatorilor va avea grav de suferit

Directorul financiar este un personaj esențial pentru Twitter în această perioadă, când compania încearcă să convingă investitorii că poate crește în continuare.

Cu toate că valoarea acțiunilor Twitter a crescut cu 30% în ultimele 3 luni, 18,64 de dolari, cât valorează o acțiune în prezent, este departe de cei 69 de dolari, cât valorau acțiunile Twitter la începutul lui 2014.

Twitter este evaluată în prezent la mai puțin de 14 miliarde de dolari și nu este, deocamdată, profitabilă.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
social media