Twitter lansează o funcție de editare

Twitter lansează o funcție de editare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 oct 2022

După mulți ani în care a refuzat să-și lase utilizatorii să editeze postările, Twitter lansează această facilitate, care va fi, însă, disponibilă doar pe bază de abonament.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Twitter a început să implementeze funcția de editare a postărilor. Aceasta va fi accesibilă doar celor care plătesc un abonament Twitter Blue. Blue costă 5 dolari pe lună și este disponibil, deocamdată, doar într-un număr limitat de țări.

La fel ca Twitter Blue, noua funcție de editare, aflată în dezvoltare de mai multă vreme, are și ea o disponibilitate limitată. Deocamdată, aceasta poate fi folosită doar în Australia, Canada și Noua Zeelandă.

VIDEO YouTube vrea bani pentru vizionarea în format 4K CITEȘTE ȘI VIDEO YouTube vrea bani pentru vizionarea în format 4K

Funcția de editare este disponibilă doar în primele 30 de minute după ce s-a publicat un post. Și în acest interval utilizatorul poate edita postul doar de cinci ori.

Aceste limitări ar trebui să aibă rolul de a împiedica utilizatorii să schimbe radical înțelesul mesajelor. Fiecare postare editată va avea un istoric, unde ceilalți utilizatori pot vedea mesajele anterioare și modificările făcute.

Editarea este, de departe, cea mai cerută facilitate de către utilizatorii Twitter. De aceea, compania speră ca numărul abonaților Blue să crească după introducerea acesteia pe bază de paywall.

Twitter Blue este, deocamdată, disponibil doar în Statele Unite, Australia, Canada și Noua Zeelandă, iar de extinderea acestuia va depinde și disponibilitatea noii funcții de editare a postărilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
editare