Schimbare la conducerea operațiunilor Endava din Europa Centrală

Schimbare la conducerea operațiunilor Endava din Europa Centrală

Roxana Cîrcu, Manager Regional EC

Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2022

Endava, furnizor britanic de servicii tehnologice, cu 10 centre de livrare în România și prezență în America Latină, Australia, Emiratele Arabe Unite, Europa Centrală, Regatul Unit, Singapore și Statele Unite, a numit-o pe Roxana Cîrcu în funcția de manager regional pentru operațiunile companiei din Europa Centrală (Bulgaria, Republica Moldova și România). Anterior acestui rol, ea a condus centrul Endava din București, începând cu februarie 2019.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Roxana Cîrcu preia de la Claudiu Constantinescu conducerea operațiunilor din Europa Centrală în noul an fiscal 2023. 

iPhone 6 a devenit smartphone „vintage” CITEȘTE ȘI iPhone 6 a devenit smartphone „vintage”

Odată cu începerea noului an fiscal, Endava a anunțat și noua structură de conducere regională, din care face parte Remi Savu, care va continua să coordoneze regiunea Adriatică (Bosnia și Herzegovina, Croația, Macedonia de Nord, Slovenia și Polonia) și care va lucra îndeaproape cu Roxana Cîrcu la alinierea operațiunilor în Regiunea  Adriatică și Europa Centrală. Echipei din regiune i se vor alătura 3 noi country managers: Darius Ștefan pentru Bulgaria, Veaceslav Panfil pentru Moldova și Daniel Țîru pentru Polonia.

În acest moment, peste 5.000 dintre angajații companiei sunt localizați în regiunea Europa Centrală (Bulgaria, Moldova, România) și lucrează pentru diverși clienți din industrii precum procesare plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică. Fiind una dintre cele mai mari companii de software de pe piața locală, Endava este în proces continuu de extindere a echipei.

La 31 martie 2022, 11.001 angajați Endava furnizau servicii clienților din locații precum Australia, America de Nord, Singapore și Europa de Vest și centre de livrare din Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Moldova, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Argentina, Columbia, Mexic, Uruguay și Venezuela.

În 2016, Endava a fuzionat cu ISDC, care avea operațiuni și în România, la Cluj, din 1999.

În iulie 2018, Endava s-a listat la bursa din New York sub simbolul DAVA.

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 20 de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai cunoscute branduri în industrii precum cea financiară, asigurări, telecomunicații, media și technologie, retail și bunuri de consum.

viewscnt
Afla mai multe despre
endava
roxana cîrcu