Twitter lansează postările audio

Twitter lansează postările audio
scris 18 iun 2020

Alături de cele 280 de caractere scrise, posturile Twitter pot să includă acum și înregistrări audio prin care autorul să-și susțină sau să-și completeze ideile.

Twitter a lansat o nouă facilitate care presupune includerea într-o postare, alături de text, a unei înregistrări audio. Compania prezintă noua facilitate ca o modalitate prin care utilizatorul se poate exprima verbal în completarea postării scrise.

Înregistrarea audio nu poate fi mai lungă de 140 de secunde. Însă, dacă utilizatorul vorbește mai mult, Twitter va tăia înregistrarea în bucăți de până la 140 de secunde și va crea o conversație pe care ceilalți o vor putea urmări în ordinea cronologică.

Premieră - Huawei a depășit Samsung pentru prima oară CITEȘTE ȘI Premieră - Huawei a depășit Samsung pentru prima oară

Înregistrările audio pot fi adăugate doar la postările originale - ele nu pot fi incluse în replici și nici în repostări. Cel puțin în acest format. De asemenea, toate fragmentele audio vor fi însoțite de poza de profil a autorului.

Utilizatorul trebuie să apese butonul Play pentru a asculta o înregistrare. Aceasta va afișa o bară de control în partea de jos a ecranului în timp ce rulează, lăsând utilizatorul să navigheze în cadrul rețelei sociale în timp ce o ascultă.

În plus, redarea postărilor audio va continua și în fundal, când utilizatorul părăsește aplicația Twitter și deschide altă aplicație.

Noua facilitate a rețelei sociale a fost lansată, pentru un număr limitat de utilizatori, doar pe iOS. Nu se cunoaște când va fi extinsă disponibilitatea acesteia și când va fi adusă și pe Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
aduio