Twitter păstrează limita de 140 de caractere pentru mesajele publicate de utilizatori

Twitter păstrează limita de 140 de caractere pentru mesajele publicate de utilizatori
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 20 mar 2016

Twitter va păstra limita de 140 de caractere pentru mesajele publicate de utilizatori după ce, la începutul anului, au apărut zvonuri privind desființarea acesteia, a declarat CEO-ul companiei, Jack Dorsey, transmite CNET.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Jack Doresy a afirmat, într-un interviu acordat televiziunii americane NBC, că Twitter va păstra limita de caractere, în pofida discuțiilor privind înlăturarea acesteia.

"Limita va rămâne. Este o constrângere bună care încurajează concizia", a spus Dorsey.

La începutul anului, mai multe surse au declarat că limita de caractere pentru mesajele publicate pe platforma de socializare va crește la 10.000 pentru a atrage noi utilizatori. Dorsey a încurajat zvonurile , afirmând că  Twitter nu va fi "timidă" atunci când vine vorba de creșterea utilității pentru utilizatori și că analizează diferte măsuri pentru a atrage noi persoane pe rețeaua socială.

Google Maps va salva automat harta necesară traseelor, pentru a putea naviga fără conexiune la internet CITEȘTE ȘI Google Maps va salva automat harta necesară traseelor, pentru a putea naviga fără conexiune la internet

Mulți utilizatori mai vechi și-au exprimat nemulțumirea cu privire la această măsură și au acuzat Twitter că încearcă să copieze Facebook.

Twitter se confruntă cu scăderea numărului de utilizatori și declinul acțiunilor, ceea ce face ca acționarii să solicite diferite modificări care să sprijine redresarea rețelei sociale. Totuși, multe voci susțin că originalitatea Twitter începe să se piardă pe măsură ce diverse schimbări sunt implementate.

Anul trecut, Twitter a introdus butonul "Like", reprezentat printr-o inimă, cu ajutorul căruia utilizatorii își pot arăta aprecierea pentru mesajele publicate, în locul butonului "Favorite", care permitea adăugarea unei postări la o listă formată din "tweet-urile" preferate.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
retea sociala
platforma de socializare
facebook
dorsey
limita
mesaje