Twitter permite adăugarea de imagini, clipuri video și animații în aceeași postare

Twitter permite adăugarea de imagini, clipuri video și animații în aceeași postare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 oct 2022

Platforma socială pe care Elon Musk ba o cumpără, ba nu o cumpără lansează o opțiune care permite includerea mai multor tipuri de conținut multimedia într-o singură postare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii nu vor mai trebui să aleagă conținutul multimedia adăugat unei postări pe Twitter și nici nu vor mai trebui să creeze postări diferite pentru fiecare tip de fișier multimedia pe care vor să-l publice.

Aceeași postare va putea include atât clipuri video, imagini, cât și animații GIF. Din câte se pare, o postare poate conține până la patru elemente multimedia în total.

Instagram va afișa mai multe reclame CITEȘTE ȘI Instagram va afișa mai multe reclame

Până acum, cele trei tipuri de conținut multimedia nu puteau fi amestecate. O postare cu imagini nu putea conține și clipuri video, iar o postare cu un GIF nu accepta și o imagine statică.

Noua facilitate, care se află în teste de cel puțin șase luni, va fi disponibilă în curând atât pe iPhone, cât și pe Android.

Twitter lucrează intens la noi și noi facilități, pe care le adaugă treptat. În urma cu doar câteva zile a început să fie implementat un flux video full screen inspirat de la TikTok. Platforma urmărește, în primul rând, să facă abonamentul Blue cât mai atractiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
imagini
video
gif