Twitter raportează al doilea trimestru profitabil de la listare, după o lungă perioadă în care afacerea s-a luptat să devină viabilă. Platforma și-a adăugat milioane de utilizatori, acțiunile urcă

Twitter raportează al doilea trimestru profitabil de la listare, după o lungă perioadă în care afacerea s-a luptat să devină viabilă. Platforma și-a adăugat milioane de utilizatori, acțiunile urcă
scris 25 apr 2018

Twitter a avut în primele trei luni ale acestui an al doilea trimestru profitabil de la listarea din 2013, după o lungă perioadă în care afacerea s-a luptat să devină viabilă. Compania a trecut pe profit în ultimul trimestru al anului trecut.

Platforma de socializare a înregistrat în primul trimestru din 2018 un profit de 61 de milioane de dolari, după un rezultat net de 91 de milioane dolari în ultimul trimestru al anului trecut. În primul trimestru din 2017, Twitter anunța o pierdere de 61 de milioane.

Acțiunile companiei erau în urcare cu aproape 3% înainte de începerea ședinței de tranzacționare pe bursa de la New York.

Compania Altaba, fostă Yahoo, amendată cu 35 milioane dolari în SUA pentru că nu a dezvăluit la timp că a fost ținta unui atac cibernetic CITEȘTE ȘI Compania Altaba, fostă Yahoo, amendată cu 35 milioane dolari în SUA pentru că nu a dezvăluit la timp că a fost ținta unui atac cibernetic

Veniturile companiei au crescut cu 21% în ritm anual, la 665 de milioane de dolari, depășind estimările analiștilor intervievați de Reuters, care anticipau venituri de circa 605 de milioane de dolari.

Platforma de socializare a adăugat 6 milioane de utilizatori lunari față de ultimul trimestru al anului trecut, numărul total de persoane care folosesc serviciul în fiecare lună urcând la 336 de milioane.

Și veniturile din publicitate au crescut cu 21%, la 575 de milioane de dolari, pe fondul unui număr mai mare de articole sponsorizate.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
twitter
platforma
retea
actiuni
profit