Twitter trebuie să-i ofere lui Elon Musk documente de la un fost director al companiei, esențiale în calcularea conturilor false

Twitter trebuie să-i ofere lui Elon Musk documente de la un fost director al companiei, esențiale în calcularea conturilor false
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 aug 2022

Twitter trebuie să-i ofere lui Elon Musk documente de la un fost director al companiei, despre care Musk a spus că sunt esențiale în calcularea conturilor false de pe platformă, potrivit unui unei hotărâri judecătorești, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Conturile bot și spam de pe Twitter au devenit o problemă centrală în lupta legală care va stabili dacă Musk, care este directorul general al producătorului de vehicule electrice Tesla, trebuie să finalizeze achiziția companiei de social media, în valoare de 44 de miliarde de dolari, scrie News.ro.

TikTok lansează o funcție text-to-image CITEȘTE ȘI TikTok lansează o funcție text-to-image

Twitter a primit ordin să colecteze, să examineze și să pună la dispoziție documente de la fostul director general pentru produse de consum, Kayvon Beykpour, conform hotărârii cancelarului Kathaleen McCormick de la Curtea cancelariei din Delaware.

Twitter și avocații lui Musk, cea mai bogată persoană din lume, nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Beykpour, care a părăsit Twitter după ce compania de socializare a acceptat în aprilie să fie achiziționată de Musk, a fost descris în dosarele lui Musk drept unul dintre directorii ”cel mai mult implicați în” determinarea cantității de conturi spam.

Beykpour nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii trimise prin LinkedIn.

McCormick a afirmat în hotărârea sa că a respins cererea lui Musk de acces la alte 21 de persoane cu control asupra informațiilor relevante.

Echipa juridică a lui Musk i-a scris săptămâna trecută lui McCormick, cerându-i să ordone Twitter să predea numele angajaților pentru a putea fi interogați.

Musk a acuzat Twitter la începutul acestei luni de fraudă, pentru că a denaturat numărul de utilizatori reali activi pe platforma sa, ceea ce Twitter a negat.

Compania l-a acuzat că a încălcat acordul său de a achiziționa compania și dorește ca McCormick să-i ordone să finalizeze tranzacția la prețul 54,20 dolari pe acțiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk