Un bug afectează una dintre cele mai importante noutăți ale modelelor iPhone 13 Pro

Un bug afectează una dintre cele mai importante noutăți ale modelelor iPhone 13 Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 sep 2021

La doar câteva ore după ce au intrat în posesia noilor iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max utilizatorii și, mai ales, dezvoltatorii au observat că promisa rată de refresh de 120Hz nu funcționează cum a promis Apple.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Una dintre cele mai importante noutăți ale noilor iPhone-uri, disponibilă pe cele două modele Pro ale seriei, este rata de refresh de 120Hz, dublă față de rata de refresh de pe celelalte două modele ale seriei.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

O rată de refresh mai mare ar trebui să ofere tranziții mult mai line la nivelul interfeței grafice.

În cazul celor două modele Pro ale seriei iPhone 13, noii posesori au observat că deși acestea sunt vizibile în cazul scroll-ului sau a tranzițiilor care au loc pe tot ecranul, când vine vorba de animații punctuale, rata de refresh este limitată la 60Hz.

Înainte ca vocile rele să apuce să acuze Apple de joc murdar, compania americană a ieșit rapid cu un răspuns, spunând că este vorba de un bug ce va fi rezolvat cu ocazia unui update viitor.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Problema a surprins în special dezvoltatorii, care lucrau deja cu o rată de refresh de 120Hz pe iPad Pro din 2017. În cazul celei mai performante tablete Apple nu a existat niciodată acest bug.

iPhone 13 a intrat oficial pe piață, în țările din primul val, de vineri seara. În România, noua serie de iPhone este așteptată în octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 13 pro
iphone 13 pro max
ecran
bug