Un startup folosește inteligența artificială pentru a urmări în timp real discuțiile angajaților

Un startup folosește inteligența artificială pentru a urmări în timp real discuțiile angajaților
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2024

Un startup numit Aware folosește inteligența artificială pentru a urmări în timp real discuțiile angajaților, prin intermediul mesajelor postate în cadrul unor servicii de comunicare precum Slack și Teams.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Un atac cibernetic a blocat 15 spitale din București care nu mai pot înregistra serviciile medicale. Camerele de gardă sunt pline cu pacienți CITEȘTE ȘI Un atac cibernetic a blocat 15 spitale din București care nu mai pot înregistra serviciile medicale. Camerele de gardă sunt pline cu pacienți

Soluțiile acestuia sunt deja folosite de mari companii, printre care se numără  Walmart, Delta Air Lines, T-Mobile, Chevron, Starbucks, Nestle și AstraZeneca, conform CNBC.

viewscnt
Afla mai multe despre
retail
investitor
inteligență artificială
sondaj