Unul din trei tineri spune că a fost hărțuit online

Unul din trei tineri spune că a fost hărțuit online
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2019

Unul din trei adolescenți și tineri spune că a fost victima unei hărțuiri online, potrivit unei cercetări UNICEF ce a cuprins 30 de țări, transmite EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sondajul, la care au participat în mod anonim peste 170.000 de persoane cu vârsta între 13 și 24 de ani, semnalează că unul din cinci tineri a ajuns să lipsească de la cursuri drept consecință a acestei hărțuiri pe internet și a violenței, scrie Agerpres.

După Vodafone, și RCS&RDS obține suspendarea unui ordin al ANPC de blocare a majorării tarifelor. Operatorul susține că revenirea la tarifele nemajorate ar fi generat pagube de 70,3 milioane de lei numai în acest an CITEȘTE ȘI După Vodafone, și RCS&RDS obține suspendarea unui ordin al ANPC de blocare a majorării tarifelor. Operatorul susține că revenirea la tarifele nemajorate ar fi generat pagube de 70,3 milioane de lei numai în acest an

Conform majorității celor chestionați, rețele sociale precum Facebook, Instagram, Snapchat și Twitter sunt locul cel mai comun pentru hărțuirea online.

La sondaj, efectuat prin intermediul unei platforme digitale, au luat parte tineri din țări foarte diferite și din diverse regiuni, de la Bangladesh la Franța, trecând prin Bolivia, Brazilia, Ghana, Irak, Mali, România, Ucraina sau Vietnam.

viewscnt
Afla mai multe despre
hartuire online
unicef