Upgrade Academy, platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top, își propune să atragă 350.000 de euro pentru extinderea pe noi piețe europene și dezvoltarea produsului

Upgrade Academy, platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top, își propune să atragă 350.000 de euro pentru extinderea pe noi piețe europene și dezvoltarea produsului
scris 15 sep 2021

Upgrade Academy, platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top din lume, intenționează să atragă o finanțare în valoare de 350.000 de euro, dintre care 100.000 de euro pe Seedblink. 2,6 % din acțiunile companiei vor fi scoase la vânzare pe SeedBlink pe 15 septembrie.

Runda de investiții este susținută de investitori privați cu experiență în tehnologie printr-o finanțare în valoare de 250.000 euro: Cofounder Zone (Polonia), Grouport (Cehia), Growceanu (RO), Angel Investors (Statele Unite), printre care și co-fondatorii WHOOP (companie Unicorn din US). Finanțarea obținută va fi direcționată pentru extinderea pe alte piețe europene și dezvoltarea produsului. Upgrade Academy țintește extinderea internațională a serviciilor de coaching pentru admitere în țări precum Spania, UK, Polonia și Rusia.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Compania fost lansată în 2017 de către Constantin Bosînceanu, cu o experiență de peste 10 ani în tehnologie și finanțe, dobândită atât pe piața din România, cât și din Statele Unite. S-au alăturat în calitate de co-fondatori, Camelia Diaconu și Alex Bulintis, cu experiență notabilă în tehnologie, creare de conținut și antreprenoriat. Cei trei au creat Upgrade Academy cu intenția de a dezvolta  cea mai eficientă platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top, dar și de educație pentru joburile viitorului. Atât membri fondatori, cât și restul echipei, sunt absolvenți ai unor facultăți de top, precum Harvard, Cambridge, Minerva sau Oxford.

“Platforma noastră răspunde unei nevoi evidente a pieței, și anume accesul la conținut educațional digital și coaching personalizat, oferit de absolvenți de facultăți de top. Avem deja încasări importante de la clienți internaționali din Germania, Franța, Spania, UK, Grecia, Vietnam și obiectivul nostru strategic pe termen scurt este extinderea pe noi piețe europene. Ne bucurăm că această primă rundă de investiții este securizată de o finanțare în valoare de 250.000 de euro din partea unor investitori privați externi, dar și din România”, afirmă Constantin Bosînceanu, Fondator & CEO  Upgrade Academy.

Platforma Upgrade Academy înregistrează o rată de admitere de 84% la universități din top 100 global și un Net Promoter Score de 64, din partea clienților.

Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV CITEȘTE ȘI Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Giga TV

Pentru 2021, managementul estimează o cifră de afaceri de 1 milion de euro, în creștere de trei ori față de anul 2020, în contextul interesului crescut pentru domeniul EduTech, în special în țările din Europa de Vest.

Piața serviciilor de educație este estimată la 3,3 milioane de euro în România și 503 milioane de euro în Europa. În prezent, Upgrade Academy este lider pe piața din România, cu o cotă de piață de 10%.

Startup-ul fost lansat în 2017 de către Constantin Bosînceanu, cu o experiență de peste 10 ani în tehnologie și finanțe, dobândită atât pe piața din România, cât și din Statele Unite. Co-fondatori sunt Camelia Diaconu și Alex Bulintis, cu experiență dovedită în tehnologie, creare de conținut și antreprenoriat.

Compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 300.000 euro în 2020, iar managementul estimează o triplare a veniturilor în 2021, și anume, 1 milion de euro la finalul anului în curs. 

viewscnt
Afla mai multe despre
upgrade academy
universități
admitere