Următoarele versiuni de iPad ar putea folosi mai multe camere foto

Următoarele versiuni de iPad ar putea folosi mai multe camere foto
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 aug 2019

Apple ar putea folosi pe tabletele sale aceleași sisteme foto compuse din mai multe camere pe care le-a dezvoltat pentru noile iPhone-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Diagramele producătorilor de accesorii la care Apple apelează pentru iPad trădează faptul că cel puțin două din versiunile de iPad urmează să primească un upgrade important pe partea foto.

Fotografia n-a fost niciodată punctul forte al tabletelor, incluzând aici și iPad-urile. Acesta lucru s-ar putea schimba dacă această informație se concretizează în ultima parte a anului, când Apple este așteptată să prezinte versiuni noi pentru unele din iPad-uri.

iPad Pro, varianta de top a tabletelor Apple, ar trebui să primească în curând un update care să includă un sistem foto compus din trei camere. Sursele din zona producătorilor de componente susțin că este vorba de același sistem foto pe care îl vor avea și noile iPhone-uri cu ecran AMOLED pe care Apple urmează să le prezinte în septembrie.

Apple lansează un nou tip de iPhone destinat hackerilor profesioniști CITEȘTE ȘI Apple lansează un nou tip de iPhone destinat hackerilor profesioniști

Nu doar iPad Pro se va bucura de un upgrade pe partea foto, ci și iPad-ul de 10,2 inch. Acesta va fi, însă, limitat la doar două camere foto, fiind un model pe care Apple îl vinde mai ieftin.

Această versiune de iPad ar urma să folosească sistemul foto dual pe care Apple îl pregătește pentru versiunea cu ecran LCD a lui iPhone 11 - cea mai ieftină versiune dintre cele trei iPhone-uri.

Apple nu a mai actualizat camerele foto de pe tabletele sale de mai multe generații. iPad Pro are o singură cameră de 12 MP, în vreme ce iPad, iPad Air și iPad Mini au rămas la vechea cameră de doar 8 MP.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
ipad pro
foto