Următorul iPhone ar urma să primească un upgrade al sistemului Face ID, iar primul iPhone cu 5G ar putea fi gata în 2020

Următorul iPhone ar urma să primească un upgrade al sistemului Face ID, iar primul iPhone cu 5G ar putea fi gata în 2020
scris 5 nov 2018

Camera folosită de Apple pentru securizarea 3D a noilor iPhone-uri ar putea juca un rol important în planurile privind realitatea augmentată a companiei, dar problemele chipset-ului Intel pot întârzia primul iPhone cu 5G.

Analistul Ming-Chi Kuo, cel care prezice corect majoritatea informațiilor privind viitoarele produse Apple, crede că gigantul american lucrează la un upgrade pentru tehnologia de securizarea a sistemului prin scanare facială, Face ID.

Acesta ar urma să primească un senzor mai bun, care să crească performanța recunoașterii faciale în zonele în care sursele de lumină fac mai dificilă scanarea și recunoașterea feței.

Una dintre aptitudinile noi pe care camera frontală de pe iPhone le va câștiga va consta în măsurarea timpului de care o rază de lumină are nevoie pentru a călători între cameră și subiect.

Dezvăluire Bloomberg: Arabia Saudită controlează peste 10% din acțiunile Uber. Un apropiat al prințului moștenitor Mohammed bin Salman este în board-ul companiei CITEȘTE ȘI Dezvăluire Bloomberg: Arabia Saudită controlează peste 10% din acțiunile Uber. Un apropiat al prințului moștenitor Mohammed bin Salman este în board-ul companiei

Pe lângă securizarea telefonului prin scanarea facială, această funcție ar putea fi folosită de Apple și în aplicațiile de realitate augmentată pentru iPhone.

Vestea mai puțin bună pentru fanii Apple, conform unor surse anonime apropiate companiei americane, este că primul iPhone cu suport 5G ar putea fi gata abia în 2020.

Nu că ar fi o foarte mare întârziere, ținând cont că implementarea și extinderea suportului 5G de către operatori va fi un proces de durată, însă producătorii smartphone-urilor cu Android vor ieși deja pe piață cu telefoane 5G anul viitor.

După despărțirea în termeni nu foarte buni de Qualcomm, Apple folosește chipset-uri Intel, iar modem-ul 5G actual al celor de la Intel pare să aibă probleme cu bateria. Așa că Apple ar fi decis să aștepte versiunea următoare a chip-ului 5G dezvoltat de Intel.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
5g
smartphone