Următorul update major pentru Windows 11 va fi lansat în septembrie

Următorul update major pentru Windows 11 va fi lansat în septembrie
scris 18 aug 2022

Microsoft va lansa în septembrie update-ul 22H2 de Windows 11, care va aduce mai multe noutăți.

Windows 11 22H2 va fi lansat pe 20 septembrie, conform unor surse din cadrul Microsoft, citate de The Verge. Aceasta va fi data de debut a update-ului, însă, livrarea va fi făcută treptat în perioada următoare.

Acest update va permite organizarea aplicațiilor din meniul Start pe foldere, va readuce funcția drag&drop pe taskbar, va oferi mai multe gesturi touch pentru dispozitivele cu touchscreen și va veni cu o serie de noi animații.

iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie CITEȘTE ȘI iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie

Printre noutăți se va numără și Live Captions, o funcție care va genera automat subtitrări pentru clipurile video și va fi utilă în mod special pentru persoanele cu afecțiuni de auz.

Cu aceeași ocazie va fi lansat și noul Task Manager. Acesta va avea o structură nouă, va suporta modul întunecat al interfeței grafice și va oferi o funcție prin care se poate limita consumul realizat de anumite aplicații, pentru creșterea autonomiei.

Microsoft lucrează și la adăugarea tab-urilor în cadrul managerului de fișiere File Explorer. Acesta, însă, nu este gata acum, ci va fi lansat spre finele anului printr-un update separat.

Microsoft încă nu a confirmat data de 20 septembrie pentru lansarea update-ului 22H2 de Windows 11.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 11