UTI Grup devine partener al Smiths Detection în România și estimează achiziții de echipamente de peste 5 milioane de euro în anul 2019

UTI Grup devine partener al Smiths Detection în România și estimează achiziții de echipamente de peste 5 milioane de euro în anul 2019
scris 1 nov 2018

UTI Grup a devenit partener pentru România al Smiths Detection, lider în tehnologia de scanare și detecție a amenințărilor privind securitatea fizică, cu care a încheiat un acord pentru comercializarea, instalarea și furnizarea de servicii de întreținere a produselor și soluțiilor Smiths Detection.

Parteneriatul acoperă întreaga gamă de soluții de detecție și identificare a amenințărilor chimice, biologice, radiologice, nucleare și explozive. UTI va furniza prin acest parteneriat soluții pentru obiective expuse unor riscuri de securitate (infrastructuri critice, penitenciare, puncte de trecere a frontierei, ambasade, arene de divertisment și sportive, obiective turistice etc).  

De asemenea, UTI va integra echipamentele Smiths Detection în proiectele aeroportuare pe care le dezvoltă în prezent, un domeniu în care compania deține experiență și competențe solide, furnizând soluții integrate celor mai importante aeroporturi din România.

„Având în vedere diversificarea și multiplicarea amenințărilor, o abordare cu adevărat eficientă de prevenire a actelor criminale și teroriste în aeroporturi trebuie să includă soluții tehnologice de vârf. Prin parteneriatul cu Smiths Detection, UTI va furniza echipamente de detecție cu raze X care vor asigura un nivel crescut de siguranță și de eficiență, dar și alinierea la normele europene și internaționale de securitate aeroportuară.”, declară Cristian Costea, Vicepreședinte UTI. 

Rezervele valutare la BNR au crescut pentru a doua lună consecutiv în octombrie CITEȘTE ȘI Rezervele valutare la BNR au crescut pentru a doua lună consecutiv în octombrie

Statutul de partener unic pentru România i-a fost acordat companiei UTI Grup după un proces de evaluare atât a competențelor tehnice și a resurselor umane specializate, cât și a nivelului de integritate și conformitate a companiei.

UTI Grup este o companie cu capital românesc, fondată în 1990, organizată la nivel operațional pe cinci linii de business: sisteme de securitate, tehnologia informației și comunicații, sisteme inteligente de transport, construcții și facility management. E unul dintre furnizorii mari de soluții integrate de securitate pentru infrastructuri critice și pentru obiective civile.

viewscnt
Afla mai multe despre
uti
smiths detection