Vargha Moayed, directorul de strategie al UiPath, pleacă din companie după 4 ani

Vargha Moayed, directorul de strategie al UiPath, pleacă din companie după 4 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2022

Daniel Dines, co-fondator și CEO al UiPath, a anunțat că Vargha Moayed, directorul de strategie companiei, pleacă din companie după 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Locul său va fi luat de Brandon Deer.

EXCLUSIV O nouă mare tranzacție pregătită - S Immo, proprietarul Sun Plaza, este în discuții avansate cu Portland Trust pentru achiziția Expo Business Park CITEȘTE ȘI EXCLUSIV O nouă mare tranzacție pregătită - S Immo, proprietarul Sun Plaza, este în discuții avansate cu Portland Trust pentru achiziția Expo Business Park

"Un lucru depre care știu să fie adevărat este că ești la fel de puternic ca și cei din jurul tău. Aceasta este mentalitatea prin care mi-am construit echipa de conducere de-a lungul anilor și am avut norocul să colaborez cu cei mai buni. Vargha Moayed este unul dintre acei oameni. După mai bine de patru ani în care a ocupat funcția de Chief Strategy Officer al UiPath, Vargha a decis să demisioneze din rolul său pentru a-și urmări interesele personale. Acesta este un lucru foarte personal pentru mine, deoarece Vargha este unul dintre cei mai capabili și grijulii lideri pe care i-am întâlnit vreodată, fără exagerare. A muncit neobosit pentru a mă susține pe mine, compania și tot ceea ce ne face speciali. Vreau să-i mulțumesc lui Vargha pentru că mi-a acordat onoarea de a lucra alături de el în ultimii ani și să-i urez succes în această fază următoare. Odată cu plecarea lui Vargha, sunt încântat să vă anunț că Brandon Deer va prelua rolul de chief strategy officer. Noi, cei de la UiPath, ne confruntăm cu o perioadă de mare oportunitate. Ceea ce am realizat în ultimii ani este uimitor", a anunțat Daniel Dines.

Înființată în 2015, UiPath SRL a raportat în 2019, conform celor mai recente date publice, o cifră de afaceri de 644,9 milioane de lei din activități de editare a altor produse software. Cu aproape 700 de salariați, compania a consemnat o pierdere de 780,4 milioane de lei în 2019.

UiPath, companie fondată în România de Dines și Marius Tîrcă și având în prezent sediul în SUA, dezvoltă tehnologii de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (Robotic Process Automation/RPA).  

Acțiunile companiei UiPath a fost listate pe Wall Street începând cu data de 21 aprilie 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
daniel dines
vargha moayed