Veniturile Yahoo au crescut cu 22,1% în primul trimestru, la 1,33 miliarde dolari

Veniturile Yahoo au crescut cu 22,1% în primul trimestru, la 1,33 miliarde dolari
scris 19 apr 2017

Veniturile Yahoo au crescut cu 22,1% în primul trimestru, la 1,33 miliarde de dolari, înainte de vânzarea diviziei de Internet grupului Verizon Communications, transmite Reuters.

Diviziile de publicitate mobiă, video și socială, considerate ca afaceri emergente de importanță majoră pentru companie, au înregistrat o creștere de 35,6% a veniturilor, la 529 de milioane de dolari, scrie News.ro.

Profitul net atribuibil Yahoo a fost de 99,4 milioane de dolari, comparativ cu o pierdere netă de 99,2 milioane de dolari, cu un an în urmă.

EXCLUSIV Ilia, Siveco: Lipsa proiectelor IT finanțate cu bani europeni a redus afacerile în 2016. Compania este profitabilă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ilia, Siveco: Lipsa proiectelor IT finanțate cu bani europeni a redus afacerile în 2016. Compania este profitabilă

Verizon a convenit în februarie achiziția diviziei principale a Yahoo, care include serviciul de căutare pe Internet și serviciul de email, pentru 4,48 miliarde de dolari, cu 350 de milioane de dolari sub propunerea inilială, în urma descoperirii a două atacuri cibernetice majore împotriva Yahoo.

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo
verizon communications