Veniturile Yahoo au crescut cu 22,1% în primul trimestru, la 1,33 miliarde dolari

Veniturile Yahoo au crescut cu 22,1% în primul trimestru, la 1,33 miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2017

Veniturile Yahoo au crescut cu 22,1% în primul trimestru, la 1,33 miliarde de dolari, înainte de vânzarea diviziei de Internet grupului Verizon Communications, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Diviziile de publicitate mobiă, video și socială, considerate ca afaceri emergente de importanță majoră pentru companie, au înregistrat o creștere de 35,6% a veniturilor, la 529 de milioane de dolari, scrie News.ro.

Profitul net atribuibil Yahoo a fost de 99,4 milioane de dolari, comparativ cu o pierdere netă de 99,2 milioane de dolari, cu un an în urmă.

EXCLUSIV Ilia, Siveco: Lipsa proiectelor IT finanțate cu bani europeni a redus afacerile în 2016. Compania este profitabilă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ilia, Siveco: Lipsa proiectelor IT finanțate cu bani europeni a redus afacerile în 2016. Compania este profitabilă

Verizon a convenit în februarie achiziția diviziei principale a Yahoo, care include serviciul de căutare pe Internet și serviciul de email, pentru 4,48 miliarde de dolari, cu 350 de milioane de dolari sub propunerea inilială, în urma descoperirii a două atacuri cibernetice majore împotriva Yahoo.

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo
verizon communications