Verifone, care a cumpărat recent 2Checkout, extinde echipa din România și caută 100 de specialiști în tehnologie

Verifone, care a cumpărat recent 2Checkout, extinde echipa din România și caută 100 de specialiști în tehnologie
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2020

Verifone, compania care a achiziționat recent 2Checkout, dorește să își întărească echipa de cercetare și inovare din București și caută 100 de specialiști în tehnologie care să se alăture echipei din centrul de inovare din capitală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dezvoltarea centrului R&D din Capitală, la nivelul echipei, va avea loc într-un ritm accelerat, în mai puțin de 6 luni urmând a lucra aici peste 500 de persoane. Pentru primele 100 de posturi disponibile, Verifone caută în principal specialiști Java, atât în zona de testare, cât și de dezvoltare, dar și programatori de aplicații mobile pe sistemul de operare Android.

Google ar putea bloca telefoanelor celor care nu-și plătesc ratele CITEȘTE ȘI Google ar putea bloca telefoanelor celor care nu-și plătesc ratele

„Căutăm specialiști atât pentru poziții entry-level sau medium-level, cât și persoane cu abilități de management pentru joburi de project manager sau team leader”, anunță Mihaela Alsamadi, manager de recrutare pe Europa Centrală și de Est la Verifone. “Momentan, recrutarea pentru toate cele 100 de joburi va fi efectuată online, inclusiv selecția finală pe bază de interviuri. Ulterior, și procesul de integrare în echipă va fi realizat tot prin procese exclusiv digitale”, explică Alsamadi.

Verifone dezvoltă o platformă globală unificată de soluții de plată.

Veifone, cu sediul în California, are peste 5.000 de angajați la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
verifone
2checkout