Verifone caută să angajeze în România

Verifone caută să angajeze în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 sep 2022

Compania americană Verifone, care a achiziționat 2Checkout, vrea să își întărească echipa de cercetare și inovare din București și caută pete 50 de persoane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pozițiile deschise în acest moment, dar și cele care vor fi disponibile în lunile următoare acoperă roluri din arii diferite de business. În zona de inginerie se caută specialiști în dezvoltare software, testare și QA manual/automat, dar și product management.

În zona financiară sunt deschise roluri specifice industriei plăților precum Senior Accountant, Order to Cash, Financial Operations, Clearing and Settlement. De asemenea, Verifone caută specialiști în servicii pentru clienți cunoscători de germană.

ANALIZĂ 20 de grafice care relevă că piața AeRO de la BVB “a înghețat”. Cauzele și când poate veni “dezghețul” CITEȘTE ȘI ANALIZĂ 20 de grafice care relevă că piața AeRO de la BVB “a înghețat”. Cauzele și când poate veni “dezghețul”

Centrul R&D din București este prioritar pentru compania-mamă Verifone și a atras în acest an, doar în perioada ianuarie-august, peste 90 de angajați în domeniul complex al plăților electronice. La finalul anului, dacă rolurile deschise vor fi ocupate, echipa din România ar urma să ajungă la peste 350 de angajați.

La nivel global, Verifone are peste 4.300  de angajați.

Verifone este fintech de soluții de plată și comerț la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
verifone
angajari