VIDEO iPhone 14 Pro pare să obstrucționeze aplicațiile foto terțe

VIDEO iPhone 14 Pro pare să obstrucționeze aplicațiile foto terțe
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 sep 2022

Utilizatorii care au cumpărat unul din noile modele Pro ale seriei iPhone 14 se plâng că nu pot folosi alte aplicații decât cea implicită pentru a face fotografii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lansată pe piață de doar câteva zile, noua serie iPhone 14 are parte deja de primul val de controverse. Numeroși utilizatori se plâng pe platformele sociale că problemele apar în momentul în care încearcă să folosească aplicații terțe pentru a face fotografii cu unul din modele Pro.

Mai precis, utilizatorii spun (și își susțin afirmațiile inclusiv cu filmări) că atunci când apelează la o aplicație terță pentru a face fotografii camera se mișcă și scoate un sunet puternic.

Microtranzacțiile din ecosistemul Apple s-au scumpit cu 40% în ultimul an CITEȘTE ȘI Microtranzacțiile din ecosistemul Apple s-au scumpit cu 40% în ultimul an

Ca urmare a mișcării, fotografia iese foarte mișcată, fiind practic de nefolosit.

Până acum par să fie afectate de această problemă toate aplicațiile foto, inclusiv cele ale Instagram, TikTok și Snapchat. Singura scutită de problemă este aplicația foto preinstalată pe telefon.

În lipsa unui comunicat din partea Apple, este greu de spus care este cauza. Rămâne de văzut dacă aceasta va putea fi rezolvată printr-un update software și dacă acest update trebuie să vină de la Apple sau dacă dezvoltatorii sunt cei care trebuie să-și actualizeze aplicațiile.

Cele două modele iPhone 14 Pro au intrat pe piață în urmă cu doar trei zile (pe 16 septembrie) și costă începând de la 6.340 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 14 pro
foto