VIDEO Apple a lansat iOS 15.4

VIDEO Apple a lansat iOS 15.4
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2022

Versiunea 15.4 de iOS este disponibilă pentru instalare începând de luni seara și aduce cu ea funcționarea autentificării faciale cu mască.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La doi ani de la începutul pandemiei, când unele țări, inclusiv România, ridică interdicțiile, Apple reușește să facă sistemul de autentificare Face ID să meargă cu mască pa față.

Aceasta este și cea mai notabilă noutate, din punctul strict al utilizatorilor de vedere, pe care cea mai nouă versiune a sistemului de operare folosit de iPhone o aduce.

Doar modelele Pro de iPhone 14 ar urma să folosească un chipset nou CITEȘTE ȘI Doar modelele Pro de iPhone 14 ar urma să folosească un chipset nou

Pentru a funcționa, noua facilitate trebuie activată din meniul de Settings și, totodată, utilizatorul trebuie să treacă, din nou, prin procesul de recunoaștere facială, de această dată cu o mască pe față.

O altă noutate importantă este Tap to Pay. Aceasta permite firmelor să folosească iPhone pentru a recepționa plăți. Spre exemplu, un mic magazin de cartier poate renunța la POS și primi plățile contactless direct pe iPhone.

iOS 15.4 aduce și o serie de setări care îmbunătățesc securitatea AirTag-urilor, dispozitive care au fost folosite, în mai multe cazuri, pentru urmărirea utilizatorilor. De asemenea, au fost adăugate mai multe zeci de noi emoji-uri, iar Siri are acum și o voce LGBTQ+.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios