VIDEO Apple spune că este normal ca noile iPad Pro să se îndoaie

VIDEO Apple spune că este normal ca noile iPad Pro să se îndoaie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 dec 2018

După mai multe săptămâni de controverse și acuzații, Apple a recunoscut că cel puțin unele tablete din noua serie iPad Pro 2018 sunt livrate deja îndoite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania americană a recunoscut în sfârșit că îndoirea ușoară a noilor tablete iPad Pro este reală, însă nu-și recunoaște vreo vină, susținând chiar că este absolut normal să se întâmple așa.

Oficialii companiei spun că unele tablete din noua serie ajung la utilizatori ușor îndoite dar că acest lucru este doar un efect secundar al procesului de producție și că nu există posibilitatea ca îndoirea să se agraveze în timp.

Oficial, din punctul de vedere al producătorului, livrarea noilor tablete iPad Pro îndoite nu se consideră un defect.

Washingtonul dă Facebook în judecată CITEȘTE ȘI Washingtonul dă Facebook în judecată

Apple explică îndoirea prin modalitatea de răcire a componentelor metalice și din plastic folosită în procesul de producție.

Ambele dimensiuni de iPad Pro au această problemă care nu este defect, conform Apple. De asemenea, atât varianta cu LTE, cât și cea wireless sunt afectate, deși se pare că în cazul celei dintâi curbarea este mai evidentă.

Totul a început la puțin timp după lansarea pe piață a noilor tablete. Un număr semnificativ de utilizatori au luat calea forumurilor și a rețelelor sociale pentru a posta fotografii care arătau noile iPad-uri îndoite fără exercitarea unei forțe mari sau livrate deja îndoite.

Vodafone România, una dintre cele mai dure reacții la adresa autorităților: Modificările pregătite pentru comunicații electronice afectează iremediabil nu doar dezvoltarea economiei digitale, dar și interesele utilizatorilor, care vor suporta în preț CITEȘTE ȘI Vodafone România, una dintre cele mai dure reacții la adresa autorităților: Modificările pregătite pentru comunicații electronice afectează iremediabil nu doar dezvoltarea economiei digitale, dar și interesele utilizatorilor, care vor suporta în preț

Un popular video blogger a postat chiar un video în care demonstra cât de ușor se poate îndoi noul iPad Pro, iar mai mulți posesori au spus că transportarea în rucsac nu este cea mai bună idee dată fiind fragilitatea produsului.

Apple, pe de altă parte, susține că îngrijorările privind rezistența structurală a tabletelor sale sunt nefondate și că rata de returnare nu este mai mare decât în cazul altor modele.

Compania americană nu este la primul produs care se îndoaie ușor, iPhone 6S fiind cel care a declanșat în urmă cu patru ani celebrul scandal bendgate, tot ca urmare a îndoirii ușoare a telefonului.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad