VIDEO Existența portului USB-C, confirmată de de prototipurile de iPhone 15

VIDEO Existența portului USB-C, confirmată de de prototipurile de iPhone 15
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 mai 2023

Porturile USB-C și alte informații neoficiale despre seria iPhone 15 par a fi confirmate de prototipurile descoperite și analizate de o publicație americană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

MacRumors, publicație specializată în tot ceea ce înseamnă Apple, a intrat în posesia unor prototipuri ale celor patru modele care vor compune seria de smartphone-uri iPhone 15.

Prototipurile, deși nu sunt funcționale, reușesc să demonstreze abordarea pe care Apple a ales-o în cazul acestei serii în ceea ce privește exteriorul telefoanelor pe care le va lansa anul acesta.

Apple va plăti 50 de milioane de dolari pentru despăgubirea celor afectați de tastaturile tip „fluture” ale laptopurilor companiei CITEȘTE ȘI Apple va plăti 50 de milioane de dolari pentru despăgubirea celor afectați de tastaturile tip „fluture” ale laptopurilor companiei

Cel mai important lucru pe care aceste prototipuri reușesc să-l confirme este existența portului USB-C. Acesta va fi prezent pe toate cele patru modele ale seriei.

Se pare că vor exista unele diferențe în ceea ce privește implementarea USB-C. Modelele mai scumpe vor beneficia de o conexiune de date mai rapid, însă, important este că toate versiunile se vor încărca folosind răspânditul standard USB-C.

În rest, cu excepția rotunjirii mai pronunțate a marginilor, deosebirile de design dintre iPhone 15 și seria de anul trecut sunt foarte mici, ceea ce arată că noua serie va fi update minor.

Ca în fiecare an, Apple își va prezenta noile iPhone-uri în luna septembrie. Până atunci, săptămâna viitoare, când are loc WWDC, compania americană este așteptată să-și prezinte prima cască de realitate mixtă.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15
usb-c