VIDEO&FOTO Apple va deschide un magazin plutitor

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 aug 2020

Gigantul american Apple, care operează sute de magazine fizice în întreaga lume, va avea în curând un magazin care va pluti pe apă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a anunțat că urmează să lanseze un magazin plutitor în Singapore. Plasat în apropierea resortului Marina Bay Sands, viitorul magazin Apple va avea o formă nouă, nemaiîntâlnită la un magazin al companiei.

VIDEO mai jos și imagini în GALERIA FOTO

Dincolo de faptul că va fi primul magazin Apple plutitor, acesta va lua forma unui dom rotund pe toate părțile, cu excepția bazei, construit pe locul unui fost club de noapte.

Apple operează artificii tehnice pentru a compensa creșterea costurilor de producție ale lui iPhone 12 CITEȘTE ȘI Apple operează artificii tehnice pentru a compensa creșterea costurilor de producție ale lui iPhone 12

Exteriorul clădirii va fi compus din panouri de sticlă, care vor reflecta cerul în timpul zilei și vor străluci ca o lanternă noaptea, spun oficialii companiei.

Vor exista două căii de acces: un pod la suprafață și un tunel subacvatic care va fi conectat la un mall din apropiere.

Acesta va fi al treilea magazin Apple din Singapore, celelalte două fiind deschise în 2017 respectiv 2019. După acest tipar, deschiderea noului magazin ar putea avea loc la anul, însă oficialii companiei nu au putut oferi o dată concretă.

Apple are 510 magazine fizice în întreaga lume, în acest moment, mai bine de jumătate dintre acestea, 271, fiind în Statele Unite. China, Canada și Marea Britanie se numără printre țările în care numărul magazinelor Apple este de ordinul zecilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
singapore
apple store