VIDEO LG lansează flagship-ul G8X ThinQ

VIDEO LG lansează flagship-ul G8X ThinQ
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 sep 2019

Urmașul modelului G8 a fost prezentat împreună cu o carcasă care găzduiește încă două ecrane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă unul sau două ecrane nu sunt suficiente, iar un smartphone pliabil nu inspiră încredere după fiasco-ul numit Galaxy Fold, LG propune un răspuns care implică nu mai puțin de trei ecrane, însă cu ajutorul unei carcase.

Noul G8X ThinQ este, în principiu, un flagship normal, cu un ecran OLED de 6,4 inch și senzor de amprente integrat. Pe spate se regăsesc două camere foto cu 13 MP respectiv 12 MP, iar pentru selfie-uri a fost aleasă o cameră cu 32 MP rezoluție.

La interior există chipset-ul Snapdragon 855, alături de care au fost montați 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Există suport pentru carduri de memorie, iar bateria are o capacitate de 4.000 mAh.

iPhone-urile din 2020 vor avea un nou design CITEȘTE ȘI iPhone-urile din 2020 vor avea un nou design

Ce diferențiază acest device de miile de modele de smartphone-uri disponibile pe piață este un accesoriu: o carcasă care include un ecran similar cu cel al telefonului, plus unul monocrome.

Prin montare, această carcasă atașează un al doilea ecran, care poate fi folosit în diverse activități, în afară de multitasking - poate juca rolul unei tastaturi în aplicațiile de chat sau suitele office ori poate fi folosit ca un controller separat pentru jocuri.

Pe spatele aceleiași carcase, există un alt ecran. Acesta are doar 2,1 inch și este monochrome, fiind folosit pentru a afișa notificări fără a consuma prea multă energie.

Neajunsul principal va fi greutatea. Carcasă adaugă alte 134 de grame la cele 192 de grame cântărite de telefon.

Producătorul coreean care operează pe pierdere de mai mulți ani nu a anunțat prețul și data la care noul G8X ThinQ va fi disponibil pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
carcasa
android