VIDEO Microsoft lansează Surface Laptop, primul PC cu Windows 10 S

VIDEO Microsoft lansează Surface Laptop, primul PC cu Windows 10 S
scris 3 mai 2017

Microsoft a anunțat primul laptop din seria Surface, numit tocmai Surface Laptop, cel care va fi primul produs de pe piață care va folosi noul sistem de operare Windows 10 S.

Microsoft nu a lansat doar un nou sistem de operare, ci și un nou laptop, dintr-o nouă serie de produse care vor să concureze cu MacBook Pro al celor de la Apple. Și, întocmai ca Apple, Microsoft va controla în acest caz atât partea software, cât și pe cea hardware.

Surface Laptop este un laptop cu construcție clasică, ce folosește un finisaj de aluminiu pe spate care, susțin cei de la Microsoft, contribuie la păstrarea unei temperaturi reduse. Noul laptop Microsoft este și foarte ușor, cântărind aproximativ 1,3 Kg.

Microsoft lansează un nou sistem de operare: Windows 10 S CITEȘTE ȘI Microsoft lansează un nou sistem de operare: Windows 10 S

Ecranul de 13,5 inch care are un raport de 3:2 a fost lăudat în conferința de lansare ca fiind cel mai subțire ecran folosit vreodată într-un laptop.

Surface Laptop va fi disponibil în versiuni cu procesoare Intel Core i7 și Core i7, iar o altă calitate a sa ar urma să fie autonomia. Microsoft susține că acesta va oferi o durată de folosire fără alimentare de peste 14 ore.

Cotat la 999 de dolari, Surface Laptop este un produs high-end care va intra pe piață în luna iunie și va rula noul Windows 10 S, ceea ce înseamnă că vor putea fi instalate doar aplicații din Windows Store.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows s
surface
laptop