VIDEO Motorola reinventează Razr sub forma unui smartphone pliabil

scris 14 nov 2019

Celebrul telefon cu clapetă din vremea romantică a telefoanelor mobile revine pe piață, de data aceasta fiind un smartphone cu touchscreen, dar care nu arată foarte diferit de original.

Motorola a prezentat oficial noul Razr, confirmând zvonurile. Este un smartphone cu ecran OLED de 6,2 inch care se pliază, devenind mai mic.

Există și un al doilea ecran, de 2,7 inch, care poate afișa notificări și poate fi folosit pentru controlul muzicii atunci când telefonul este pliat.

Spre deosebire de ceilalți producători, care văd plierea ca pe o modalitate de transformarea unei tablete într-un telefon, pentru Motorola plierea este un mijloc de micșorare la jumătate a telefonului, care poate fi astfel transportat mai ușor și își păstrează și potențialul fashion.

Facebook lansează Facebook Pay, un sistem de plăți pentru aplicațiile companiei CITEȘTE ȘI Facebook lansează Facebook Pay, un sistem de plăți pentru aplicațiile companiei

La 15 ani distanță, noul Razr are procesor Snapdragon 710, 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare. Camera foto principală are 16MP, iar cea frontală 5 MP.

Din dotarea noului Razr nu lipsesc senzorul de amprente și portul USB-C.

După problemele lui Galaxy Fold și evidenta neîncredere a publicului față de acest format, cei de la Motorola spun că au toată încrederea în sistemul de pliere folosit de Razr.

Noul Razr va costa 1.500 de dolari și va intra pe piață în ianuarie 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
razr
motorola
smartphone