VIDEO One Plus 6T, lansat într-o nouă variantă coloristică

VIDEO One Plus 6T, lansat într-o nouă variantă coloristică
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 nov 2018

La mai puțin de două săptămâni de când a fost lansat oficial, smartphone-ul One Plus 6T poate fi achiziționat acum și într-o nuanță mov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă în momentul lansării One Plus 6T era disponibil doar în două versiuni de negru, una cu spate lucios și cealaltă cu spate mat, smartphone-ul companiei chineze a apărut în magazinul oficial și în mov.

Botezată de producător “Thunder Purple”, noua nuanță are un gradient fin care, în funcție de înclinație și gradul de reflectare al lumii, poate părea mai strălucitor sau mai întunecat, apropiindu-se de Lilac-ul celor de la Samsung.

Din punct de vedere tehnic, smartphone-ul rămâne o alternativă mult mai avantajoasă la flagship-urile marilor producători, având dotări asemănătoare sau chiar mai bune pe alocuri, dar la un preț aproape la jumătate față de acestea.

FOTO Google testează o funcție pentru comenzi de mâncare direct din paginile de căutare CITEȘTE ȘI FOTO Google testează o funcție pentru comenzi de mâncare direct din paginile de căutare

Noua versiune păstrează aceleași specificații, având la bază un procesor Snapdragon 845, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Ecranul AMOLED măsoară 6,4 inch și are o rezoluție echivalentă full HD.

Partea foto este asigurată de un sistem compus din două camere cu aceeași apertură f1.7, dar cu rezoluții diferite, 20 MP respectiv 16 MP. Filmare se poate face în format 4K cu 60 de cadre pe secundă.

Noua variantă mov este disponibilă la același preț de 579 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
6t
smartphone
android