VIDEO Primul smartphone Samsung cu 5G va avea un ecran imens

VIDEO Primul smartphone Samsung cu 5G va avea un ecran imens
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 feb 2019

Samsung a prezentat miercuri seara primul său smartphone cu 5G, un smartphone care vine înainte ca tehnologia 5G să fie pregătită pentru el.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Alături de cele trei modele care compun noua serie Galaxy S10 (S10, S10 Plus și S10E), există o versiune cu suport 5G a noului flagship Samsung care impresionează mai degrabă prin prisma ecranului.

Galaxy S10 5G are un ecran de 6,7 inch. Pentru comparație, ecranul cel mare al lui Galaxy Fold, smartphone-ul pliabil prezentat de Samsung în cadrul aceluiași eveniment, are 7,3 inch. iPad Mini, tableta cea mai ieftină a celor de la la Apple, are 8 inch.

Practic, Galaxy S10 5G are un ecran mai mare și decât cel al modelului S10 Plus (6,4 inch), care în mod normal ar fi trebuit să fie și cel mai mare din serie.

Seria Galaxy a trecut de 2 miliarde de unități vândute CITEȘTE ȘI Seria Galaxy a trecut de 2 miliarde de unități vândute

Versiunea cu 5G împărtășește majoritatea caracteristicilor tehnice ale modelului S10, cu câteva diferențe notabile dincolo de ecran.

Galaxy S10 5G are o baterie mai mare, de 4.500 mAh, dar care poate fi încărcată și mai rapid, suportând 25 W. Acesta are 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și este singurul din cele patru modele din serie care nu suportă carduri de memorie.

Seria Galaxy S10 va disponibilă din 8 martie la prețuri care încep de la 900 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
smartphone
5g