Viitorul iPhone SE ar putea costa cu 25% mai puțin decât modelul actual

Viitorul iPhone SE ar putea costa cu 25% mai puțin decât modelul actual
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 feb 2022

Analiștii cred că Apple va face ceva ce nu prea îi stă în obicei, anume, va reduce semnificativ prețul pentru și așa cel mai ieftin iPhone pe care-l vinde.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Analistul John Donovan scrie că are informații din surse credibile care spun că iPhone SE 2022 va costa 300 de dolari, mai mai puțin cu 100 de dolari decât cel mai recent model.

Lansat în 2020, cel mai recent model de iPhone SE costa 400 de dolari la momentul lansării, însă, vânzările au fost mult sub așteptările companiei.

Venituri de 448 de miliarde de dolari pentru producătorii de smartphone-uri în 2021 CITEȘTE ȘI Venituri de 448 de miliarde de dolari pentru producătorii de smartphone-uri în 2021

Acesta pare să fie și motivul pentru care Apple ar putea reduce atât de mult prețul. iPhone SE este singurul smartphone de buget vândut de Apple.

Viitorul iPhone SE, care urmează să fie anunțat pe 8 martie, conform unor informații pe surse, ar putea să fie numit oficial iPhone SE 5G.

Dincolo de 5G, acesta va primi upgrade-uri în ceea ce privește partea foto și va trece la cel mai nou chipset Apple, însă, va avea același design, cu Touch ID sub ecran pentru autentificarea cu amprenta.

Cu aceeași ocazie, Apple este așteptată să lanseze și un nou model al tabletei iPad Air, despre care nu se cunosc deocamdată informații tehnice.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone se
ipad air