Vodafone oferă 30 GB de internet utilizatorilor, indiferent de rețea. Care sunt condițiile

Vodafone oferă 30 GB de internet utilizatorilor, indiferent de rețea. Care sunt condițiile
scris 21 nov 2017

Vodafone oferă tuturor utilizatorilor de servicii mobile, persoane fizice, indiferent de rețeaua pe care o folosesc, posibilitatea de a primi, în rețeaua Supernet 4.5G, bonusuri de date în funcție de traficul de date consumat.

Pentru a beneficia de bonus, clienții celorlalte rețele trebuie să descarce din App Store sau Google Play aplicația NetPrimești, special creată pentru măsurarea traficului de date. Odată instalată, aplicația va contoriza consumul realizat de utilizator în rețeaua proprie. Bonusul de date este acumulat în aplicație timp de 14 zile, după care devine disponibil și poate fi folosit pe o Cartelă Vodafone.

La presiunea mediului de afaceri, senatorii discută ca impozitul de 1% pe cifra de afaceri până la plafonul de 1 milion euro să fie opțional. A fost avansată ideea a 3 tipuri de plafoane CITEȘTE ȘI La presiunea mediului de afaceri, senatorii discută ca impozitul de 1% pe cifra de afaceri până la plafonul de 1 milion euro să fie opțional. A fost avansată ideea a 3 tipuri de plafoane

Ca să îl poată accesa, utilizatorul trebuie să introducă în aplicație un număr de Cartelă Vodafone, fie că este unul nou sau deja existent în rețeaua Supernet 4.5G. După ce introduce numărul, utilizatorul primește de asemenea 30.000 MB bonus de pornire.

Vodafone România avea 9.754.823 de clienți la 30 septembrie 2017.

Vodafone România este o divizie a grupului britanic Vodafone.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
internet
cartela vodafone