Vodafone România numește un nou Consumer Business Unit Director

Vodafone România numește un nou Consumer Business Unit Director

Nedim Baytorun

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2021

Vodafone România îl numește pe Nedim Baytorun în funcția de Consumer Business Unit Director în locul lui Mostafa El-Beltagy, care își încheie mandatul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Nedim Baytorun s-a alăturat Vodafone Turcia în 2013 și a avut o serie de roluri în zona comercială și marketing, inclusiv Head of Segments și Head of Digital Transformation & Revenue Management. Ulterior, s-a alăturat Vodafone Albania în 2019 pe poziția de Consumer Business Director unde a coordonat transformarea agilă a departamentului, devenind un brand convergent odată cu integrarea Vodafone – Abcom. În timpul mandatului său, a fost implicat în proiecte importante de digitalizare, inclusiv prima platformă de tranzacționare digitală pe piață - GigaMarket.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. 

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

La 31 decembrie 2020, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 118 milioane de dispozitive IoT conectate.

viewscnt
Afla mai multe despre
nedim baytorun
vodafone