WhatsApp a fost indisponibil în toată lumea timp de două ore

WhatsApp a fost indisponibil în toată lumea timp de două ore
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 mai 2017

Una dintre cele mai populare aplicații de chat, WhatsApp, a fost inaccesibilă timp de două ore în timpul zilei de miercuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rețelele sociale au fost împânzite ieri de mesaje ale utilizatorilor care nu puteau să folosească WhatsApp și care-și întrebau prietenii dacă este o problemă punctuală sau ceva extins.

În final, cei de la Facebook au emis un scurt comunicat prin care au recunoscut că a fost o problemă globală, care a fost rezolvată după aproximativ două ore.

După crima din SUA transmisă live, Facebook angajează 3.000 de persoane care să monitorizeze conținutul violent sau ilegal CITEȘTE ȘI După crima din SUA transmisă live, Facebook angajează 3.000 de persoane care să monitorizeze conținutul violent sau ilegal

Dezvoltatorul nu a dat detalii cu privire la natura defecțiunii, însă este ușor de presupus că au fost afectate serverele centrale. Lipsa de informații cu privire la cauza problemei lasă liber interpretărilor conform cărora ar fi fost vorba de un atac informatic.

Tot miercuri, șeful Facebook, Mark Zuckerberg, a anunțat că Status, funcția WhatsApp copiată de la Snapchat, are în prezent 175 de milioane de utilizatori zilnici activi, adică aproximativ 15% din cei 1,2 miliarde de utilizatori ai aplicației.

Facebook a achiziționat WhatApp în 2014 pentru 19 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
whatsapp