WhatsApp lansează o funcție prin care mesajele sunt șterse după ce sunt văzute

WhatsApp lansează o funcție prin care mesajele sunt șterse după ce sunt văzute
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 aug 2021

După doar o lună de teste, WhatsApp este gata să le ofere celor peste 2 miliarde de utilizatori pe care-i are o nouă opțiune de protejare a intimității, prin care mesajele sunt eliminate după ce sunt văzute.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

WhatsApp anunță lansarea opțiunii pe care o numește “View Once”. Așa cum sugerează numele, cu această opțiune mesajele sunt văzute o dată, după care sunt șterse automat.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 de mil. dolari pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 de mil. dolari pentru transformarea fabricii din Otopeni

View Once nu vizează toate tipurile de trimise primite de utilizatori, ci doar pe cele care includ imagini și clipuri video. Această facilitate este potrivită conținutului multimedia sensibil, unde utilizatorul vrea să elimine riscul de a fi văzut și de alte persoane.

Windows 365 va costa firmele până la 162 de dolari per utilizator pe lună CITEȘTE ȘI Windows 365 va costa firmele până la 162 de dolari per utilizator pe lună

În dreptul mesajelor pe care le trimite utilizatorul, va fi afișat un buton cu cifra 1. Prin apăsarea acestuia, expeditorul se asigură că mesajul trimis poate fi văzut o dată de către destinatar, după care va fi șters.

Opțiunea View Once a fost anunțată de Mark Zuckerberg în iunie, iar în luna iulie WhatsApp a început deja testarea acesteia.

Este a doua opțiune de ștergerea automată a mesajelor pe care WhatsApp o implementează, după cea care permite programarea ștergerii mesajelor după o anumită perioadă de timp.

WhatsApp este încă așteptată să lanseze suportul pentru funcționarea simultană pe mai multe dispozitive, fără ajutorului telefonului, plus o aplicație nativă de iPad.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
mesaje
imagini
video
intimitate