WhatsApp va ascunde numărul de telefon al utilizatorilor în comunități

WhatsApp va ascunde numărul de telefon al utilizatorilor în comunități
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 iul 2023

O nouă facilitate aflată în lucru, care urmează a fi lansată probabil în curând, va proteja intimitatea utilizatorilor WhatsApp prin ascunderea numerelor de telefon în cadrul comunităților la care participă mulți oameni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cei de la WhatsApp și-au dat seamă că noile comunități reprezintă un risc pentru utilizatori. Numerele de telefon ale acestora nu sunt ascunse în toate situațiile și pot fi văzute de alți membrii ai comunității.

Acum, WhatsApp lucrează la rezolvarea acestei scăpări și urmează să introducă o opțiune care permite utilizatorului să-și țină numărul de telefon secret în toate situațiile din cadrul comunităților.

Entuziasmul din jurul Threads a scăzut în ultimele zile CITEȘTE ȘI Entuziasmul din jurul Threads a scăzut în ultimele zile

Cei interesați să-și ascundă numărul de telefon o vor putea face din pagina de info a fiecărei comunități, acolo unde vor trebui să activeze opțiunea Phone number privacy.

Nu se știe exact când va introduce WhatsApp noua opțiune. Aceasta este, deocamdată, disponibilă în cadrul versiunii beta a aplicației de Android. Cel mai probabil este o chestiune de săptămâni.

Comunitățile reprezintă o funcționalitate relativ nouă, anunțată în noiembrie anul trecut. Acestea pot fi structurate pe mai multe grupuri, organizate în funcție de un domeniu de interes sau subiect de discuții.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
număr de telefon
comunități