Musk: Fluxul de numerar al Twitter rămâne negativ din cauza înjumătățirii veniturilor din publicitate

Musk: Fluxul de numerar al Twitter rămâne negativ din cauza înjumătățirii veniturilor din publicitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iul 2023

Elon Musk a declarat că fluxul de numerar al Twitter rămâne negativ din cauza unei scăderi de aproape 50% a veniturilor din publicitate și a datoriilor mari, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Trebuie să atingem un flux de numerar pozitiv înainte de a ne permite luxul pentru orice altceva”, a spus Musk într-un tweet de sâmbătă dimineața.

FOTO Se renunță la noul logo al stațiunii Mamaia, după ce presa a relatat că acesta poate fi cumpărat de pe internet CITEȘTE ȘI FOTO Se renunță la noul logo al stațiunii Mamaia, după ce presa a relatat că acesta poate fi cumpărat de pe internet

După ce Musk a achiziționat Twitter în octombrie, firma de social media s-a confruntat cu luni de haos, inclusiv concedierea a mii de angajați, critici privind moderarea laxă a conținutului și exodul multor agenți de publicitate care nu doreau ca anunțurile lor să apară lângă conținut neadecvat.

Angajarea ca director general a Lindei Yaccarino, fosta șefă pentru publicitate la NBCUniversal, parte a grupuli Comcast, a semnalat că vânzările de publicitate au rămas o prioritate pentru Twitter, chiar dacă lucrează pentru a crește veniturile din abonamente.

Premier League: 120 de milioane de euro pentru cel mai scump transfer al unui fotbalist britanic CITEȘTE ȘI Premier League: 120 de milioane de euro pentru cel mai scump transfer al unui fotbalist britanic

Yaccarino a început să lucreze la Twitter la începutul lunii iunie.

Joi, Twitter a declarat că anumiți creatori de conținut vor fi eligibili pentru a obține o parte din veniturile din publicitate obținute de companie, în încercarea de a atrage mai mulți creatori de conținut pe site.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk twitter
twitter pierderi
twitter venituri publicitate