Apple va trece la un program de muncă hibrid

Apple va trece la un program de muncă hibrid
scris 3 iun 2021

Programul post-pandemic de lucru al Apple păstrează două zile de muncă de acasă pe săptămână pentru angajații companiei.

Angajații Apple au primit pe mail, direct de la CEO-ul Tim Cook, planurile companiei privind programul de lucru valabil din toamnă, când deja mulți dintre aceștia vor fi vaccinați, iar transmiterea virusului nu va mai fi o problemă.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Astfel, începând din septembrie, angajații Apple vor veni la birou trei zile pe săptămână și vor putea lucra de acasă în alte două zile. Cei care nu vor să lucreze deloc de acasă, nu vor fi opriți să vină în fiecare zi la birou.

Lunea, marțea și joia vor fi zilele în care angajații companiei vor trebui să lucreze de la birou. Aceștia vor putea, dacă vor, să lucreze de acasă miercurea și vinerea.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Excepție de la noile reguli vor face echipele care trebuie să lucreze împreună și care vor reveni la programul de cinci zile pe săptămână la birou.

Apple rămâne una dintre cele mai conservatoare companii de tehnologiei când vine vorba de flexibilitatea programului de lucru. Google, dar mai ales Facebook și Twitter, au permis unei mari părți a angajaților să lucreze de acasă pe termen nelimitat.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
munca